Mozilla

webfwd

Open Web, Open Business

Brian King

Brian King

Un vechi contributor la Mozilla şi un antreprenor al internetului deschis, ne va dezvălui perspectiva sa în ceea ce priveşte crearea companiilor ce prelungesc deschiderea web-ului, şi fac aceasta într-o manieră ce iţi aduce valoare ca antreprenor, la fel ca şi mai marei comunităţi.


Pagina sa oficiala > http://briks.si/Diane Bisgeier

Diane Bisgeier

Manager de program, WebFWD Mozilla, ne va împartăşi cum WebFWD oferă afacerilor nou lansate cu cod deschis beneficii importante pentru a se ridica.

Diane s-a alăturat Mozilla dupa ce a lucrat timp de mai mulţi ani cu afaceri proaspăt lansate în Sillicon Valley, ca şi marketer, manager de produs, recruiter şi asociat la capital de risc.Antreprenori locali

Tiberiu Covaci

Tiberiu Covaci

In ultimii 16 ani, inainte de a se muta inapoi in Romania, Tiberiu a locuit in tari exotice ca Suedia si Bermude.

In Suedia a fondat Many-core, o companie care a instruit si mentroat dezvoltatori si arhitecti din jurul lumii pentru a intelege framework-ul .NET si tehnologiile construite peste .NET.

In Bermude a lucrat ca Senior Developer si Mentor pentru una dintre firmele de top din domeniul reasigurarii de pe insula.

El lucreaza indeaproape cu Microsoft, atat ca si Autor cat si ca Technology Reviewer pentru cursurile oficiale din curricula .NET. Este un membru al MCT Advisory Council, Telerik Insider, ASP Insider, INETA Speaker, IASA Speaker, si INETA Country Lead pentru Suedia.

Tibi este interesat de tehnologiile multi-core si programare asincrona, ASP .NET, noi limbaje de programare si trenduri. Este un speaker de top la conferinte si grupuri de utilizatori din jurul lumii. Pentru contributiile sale in comunitate in domeniul IT a primit titlul de MVP atat la Microsoft cat si la Telerik.

Robbert Visser

Robbert Visser

Am început să lucrez cu sisteme ERP ca și developer, iar la scurt timp am făcut tranziția către poziția de arhitect software, urmând să preiau conducerea companiei câțiva ani mai târziu.

Mă consider antreprenor dintotdeauna, iar experiența mi-am construit-o în diferite companii din domeniul IT, startup-uri și am propria serie Sportscar Factory și Racecar.

Pe lângă faptul că este dependent de muncă, îmi trăiesc viața cu pasiune și simt că trăiesc atunci când accept noi provocări și când călătoresc.

Alex Rotaru

Alex Rotaru

Tester de când m-am născut, cârcotaş de când mă ştiu, software tester de la terminarea facultății, antreprenor de 4 ani.

După o perioadă în care am lucrat ca freelancer, am decis să mă întorc în România şi să co-înființez primul start-up specializat pe testare de software din țară.

Unul dintre motivele pentru care am acceptat această provocare a fost dorința de-a deveni mai bun în ceea ce făceam şi de-a ridica nivelul testării în România.

In ultimii ani am simțit tot mai mult nevoia unei comunități active de testeri cu care să pot schimba idei şi să împărtăşesc experiențe.

Astfel s-a născut prima comunitate de testeri activă la nivel național care are ca scop schimbul liber de cunoştințe şi informații între membri.

Sorin Stan

Sorin Stan

Chief Strategy Officer, Sorin Stan lucreaza in cadrul SoftVision si se ocupa de diverse programe ce tin de imaginea companiei, satisfactia angajatilor sau dezvoltarea intregului grup.

Dezvoltator de .NET la origine, este pasionat de tehnologie si participa la diverse evenimente tehnice din cadrul comunitatii clujene.

El ne va oferi detalii legate de modul in care compania se implica in open source si evolutia pe care a avut-o in ultimii ani in acest domeniu.

Mihai Baba

Mihai Baba

Cunoscut in oras pentru proiectiile sale arhitecturale video mapate si pentru abilitatile in manuirea unei tablete Wacom.

Foloseste Ubuntu, GIMP, Inkscape si Blender. Conduce o echipa mica de arhitecti, artisti si thenicieni care impart munca si interesele lui. (Lui Mihai ii place sa delege munca si crede ca e o idee buna.)

Are planuri de a transforma Zotikos viSKIN, din singura afacere de video mapare din Transilvania in cea mai buna afacere de video mapare din Transilvania. Are nevoie sa dezvolte capabilitatile de video mapare pentru Blender, ca sa isi poata finaliza planurile.